Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Γιορτή για τα παιδιά των συναδέλφων του Συλλόγου "Γ. Σεφέρης"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Γενάρη 2011, η γιορτή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ.Σεφέρης» για τα παιδιά των συναδέφλων. Η εκδήλωση έγνε στο Κ.Ε.Π. του Δήμου Νέας Ιωνίας και περιλάμβανε εργαστήριο κατασκευής κούκλας, θεατρικά και άλλα παιχνίδια, καθώς και παιδική παράσταση του έργου του Ε. Τριβιζά «Η Μάγισσα Φρικαντέλα – η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα».

Η προσέλευση των συναδέλφων και των παιδιών τους ήταν εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας ότι εκτιμάται πάντα η ποιοτική, πολιτιστική προσπάθεια και προσφορά.


Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των παιδιών στις διάφορες δραστηριότητες της εκδήλωσης. Πάνω από 100 παιδάκια κατασκεύασαν κούκλες, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, χόρεψαν, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση, γεύτηκαν τα διάφορα εδέσματα. Στο τέλος κόπηκε η πίτα του Συλλόγου και μοιράστηκαν δώρα ( παιδικά βιβλία ).

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που με την παρουσία τους συνέβαλαν στην επιτυχία της γιορτής αυτής, το Δήμο της Νέας Ιωνίας για την παραχώρηση του χώρου και όλους όσους βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.


Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά του «Ερασιτεχνικού Θιάσου Παιδικού Θεάτρου της ΚΝΕ» ( οι περισσότεροι φοιτητές παιδαγωγικών σχολών ), που και το εργαστήριο κούκλας και τα διάφορα ομαδικά παιχνίδια και η θεατρική παράσταση, ήταν δικό τους έργο και δική τους ανιδιοτελής προσφορά.

Ο Σύλλογός μας μετά και από αυτή την επιτυχία, πρόκειται να διοργανώσει κι άλλες εκδηλώσεις για τα παιδιά των συναδέλφων. Σχετικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν στα σχολεία και στον τύπο.

Προς το παρόν, επόμενες πολιτιστικές – ψυχαγωγικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας είναι
-Εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα το τριήμερο 18-19-20 Φεβρουαρίου 2011
-Εκδήλωση στο Βαγγέλη Κορακάκη την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011


ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: