Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα από το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθηνας

Με τις προφορικές συνεντεύξεις των Υποψηφίων Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία επιλογής. Οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τον υψηλότερο αριθμό μορίων και επιλέγονται σε θέσεις Υπευθύνων είναι οι εξής:
Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας: Σιαφαρίκα Ευαγγελία
Υπεύθυνη Πολιτιστικών: Κουνέλη Ευαγγελία
Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Γκότζος Δημήτριος

( Και στους τρεις συναδέλφους εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντά τους)
Τα συνολικά μόρια όλων των υποψηφίων, μετά τις συνεντεύξεις, θα αναρτηθούν στην ιστοσέλιδα της Διεύθυνσης. Σημειώνω ότι η εισήγηση του ΠΥΣΠΕ με τον αξιολογικό πίνακα υποβάλεται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ο οποίος εκδίδει την απόφαση τοποθέτησης των Υπευθύνων.
----------

Το ΠΥΣΠΕ στη σημερινή συνεδρίαση συζήτησε για τις υπεραριθμίες και τα λειτουργικά Κενά των σχολείων. Εκτίμηση του Συμβουλίου είναι ότι οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ και αυτοί που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ επαρκούν για τις ανάγκες των σχολείων μας. Σοβαρές ελλείψεις θα υπάρξουν σε κάποιες ειδικότητες με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση των Θεατρικών Σπουδών όπου για την ώρα υπάρχουν τρεις Εκπαιδευτικοί Θεατρικών Σπουδών για να καλύψουν τα 60 ΕΑΕΠ και τα ολοήμερα τμήματα των υπόλοιπων σχολείων. Προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα το ΠΥΣΠΕ έστειλε στην Περιφέρεια αναλυτικό πίνακα με τα λειτουργικά κενά ζητώντας την πρόσληψη αντίστοιχου αριθμού αναπληρωτών.

-------------

Αύριο το πρωί ο Διευθυντής Εκπαίδευσης θα συνεργαστεί με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Β΄Αθήνας εδώ και εδώ για την επικαιροποίηση υπεραριθμιών και λειτουργικών κενών ανά σχολική μονάδα. Βάσει των στοιχείων αυτών το ΠΥΣΠΕ, αργά το απόγευμα, θα ξεκινήσει τη διαδικασία προσωρινών τοποθετήσεων και αποσπάσεων. Σχετικά με τις αποσπάσεις να σας ενημερώσω ότι μέχρι το μεσημέρι που έληγε η προθεσμία είχαν φτάσει στα Γραφεία της Διεύθυνσης 82 αιτήσεις αποσπάσεων.
Τα ονόματα όσων συναδέλφων ζητούν απόσπαση ή υπέβαλαν αίτηση υπεραριθμίας αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση προθεσμίας μέχρι αύριο στις 10:00 το πρωί για όσους συναδέλφους ζητούν απόσπαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: