Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα από τη Διεύθυνση Π.Ε Β΄Αθήνας

Οι εκπαιδευτικοί ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32 που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΠΕ Β’Αθήνας με τη β’ φάση των αποσπάσεων (αλφαβ. πίνακας 1 ) θα πρέπει να υποβάλουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας και δήλωση προσωρινής τοποθέτησης την Τρίτη, 4-9-2012 και ώρα 10.00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής (Αγίου Ιωάννου, 27, τηλ. 210 6392290).

Επισημαίνονται τα εξής:

Οι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσουν και θα εκτυπώσουν τα έντυπα αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας και δήλωσης τοποθέτησης και θα τα καταθέσουν στο 1ο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής.

Στη δήλωση τοποθέτησης επιλέγονται δήμοι και όχι σχολικές μονάδες.

Οι τοποθετήσεις θα είναι προσωρινές. Θα οριστικοποιηθούν όταν ολοκληρωθεί η Διάθεση των εκπαιδευτικών από το ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας που προηγείται καθώς και η πρόσληψη των αναπληρωτών από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά αποκλειστικά και μόνο στις σχολικές μονάδες με ΕΑΕΠ.


---------------------------------------------

Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας, εφόσον το επιθυμούν,μπορούν να υποβάλουν:

1. αίτηση απόσπασης σε άλλη σχολική μονάδα του ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας

2. αίτηση αμοιβαίας απόσπασης εντός του ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται από τη Δευτέρα 3-9-2012 έως και την Τρίτη 4-9-2012, μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι με φαξ στο 210 8063626


Επισημαίνονται τα παρακάτω:

Αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο: Θα ικανοποιηθούν μόνο οι αιτήσεις εξαιρετικών περιπτώσεων και λόγων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία (μονογονεϊκές οικογένειες, ασθένειες κτλ). Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ θα συμπληρώσουν το έντυπο 1.

Αμοιβαίες Αποσπάσεις: Οι αιτήσεις για αμοιβαία απόσπαση θα γίνουν όλες δεκτές. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση αμοιβαίας απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ θα συμπληρώσουν το έντυπο 2.

Έντυπα:

1. Έντυπο Αίτησης Απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ

2. Έντυπο Αίτησης Αμοιβαίας Απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ

----------------------------------------------------

Οι υποψήφιου Υπευθύνοι Α.Υ., Π.Ε. και Π.Θ. θα πρέπει να παρουσιαστούν αύριο για την προφορική συνέντευξη ενώπιον του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας στο Παράρτημα της Διεύθυνσης στο Μαρούσι, Δήμητρος 8, Τ.Κ. 15124, στις ώρες που είχαν οριστεί με το έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.Καιν. /9439/27-8-2012 της Διεύθυνσης.

-----------------------------------------------

Το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν οργανικά στις σχολικές μονάδες του συνημμένου πίνακα1 , στις οποίες προκύπτουν λειτουργικές υπεραριθμίες, εφόσον το επιθυμούν να υποβάλουν δήλωση υπεραριθμίας ώστε να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Β’ Αθήνας, για το σχολικό έτος 2012-2013.

Επισημαίνονται τα εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσουν τη δήλωση (έντυπο 2 ) και θα την αποστείλουν με φαξ στο 210 8063626, από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το Π.Δ.50/96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100/97 από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι, χαρακτηρίζονται υπεράριθμοι αυτοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό μονάδων μετάθεσης και τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα με βάση τις δηλώσεις προτίμησής τους.
Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί διατηρούν την οργανική τους θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν συνημμένα τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά . Τονίζουμε όμως ότι μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν εμφανίζονται κενές λειτουργικές θέσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν από αύξηση τμημάτων και άδειες που θα κατατεθούν στην υπηρεσία μας.

Πίνακες - Έντυπα:

1. Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες

2. Έντυπο Δήλωσης Λειτουργικής Υπεραριθμίας-Προσωρινής Τοποθέτησης


3. Πίνακας με Σχολικές Μονάδες που παρουσιάζουν λειτουργικά κενά



Δεν υπάρχουν σχόλια: