Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Σχετικά με τη συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής Δ/ντών στη Β΄ Δ/νση Π.Ε Αθήνας

Απαντώντας σε ερωτήματα συναδέλφων σχετικά με τη συγκρότηση του Συμβούλιου Επιλογής Δ/ντών Σχολικών Μονάδων στη Β΄Δ/νση Π.Ε Αθήνας αναφέρω τα εξής:

Σύμφωνα με το νόμο 3848/2010 το Συμβούλιο Επιλογής θα είναι επταμελές και θα αποτελείται από:....

...
- Το Δ/ντή Εκπαίδευσης της Β΄Δ/νσης Π.Ε Αθήνας, ως Πρόεδρο

- Δύο (2) εκπαιδευτικούς, μέλη του ΠΥΣΠΕ, που ορίζονται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής.

- Έναν (1) διευθυντή ή δάσκαλο με βαθμό Α και ένα (1) Σχολικό Σύμβουλο που κι αυτοί θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής.

- Τους δύο (2) αιρετούς του ΠΥΣΠΕ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος στο Συμβούλιο Επιλογής είναι η μη υποψηφιότητά του για θέση Δ/ντή (άρθρο 16, παράγραφος 13 του Ν. 3848). Επομένως η συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τις 25 Μαΐου, καταληκτική ημερομηνία, για την υποβολή αιτήσεων υποψηφίων Δ/ντών.

Σε ότι με αφορά σας ενημερώνω ότι δεν θα συμμετέχω στο Συμβούλιο Επιλογής ως αιρετός ΠΥΣΠΕ,λόγω "κωλύματος", αφού αποφάσισα να καταθέσω αίτηση υποψηφίου Δ/ντή . Τη θέση μου καταλαμβάνει ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ, αναπληρωματικός αιρετός, Γιώργος Χούσος, δάσκαλος και υποδιευθυντής του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής, τηλ.6976616056, ο οποίος εκ του νόμου συμμετέχει στο Συμβούλιο, αφού επέλεξε να μην είναι υποψήφιος για θέση Δ/ντή στη Β΄Δ/νση Π.Ε Αθήνας.

Για ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: