Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

Η απάντηση της ΠΑΣΚ εκπαιδευτικών Π.Ε. Συλλόγου «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» στις αστήρικτες κατηγορίες

Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μια βιομηχανία ψευδών, ανέντιμων και ανήθικων ανακοινώσεων διαφόρων παρατάξεων που προσπαθούν με τις ανακοινώσεις αυτές να κρύψουν την ανεπάρκεια και τη γύμνια τους σε θέσεις και δράσεις. Χωρίς ίχνος αλήθειας καταγγέλλουν το Προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου και την παράταξη της ΠΑΣΚ για απάθεια και συγκάλυψη.

Τους απαντάμε με τη δράση μας:

1. Η ανακοίνωση της ΔΟΕ για την αναλογία 1 προς 25 όχι μόνο δεν αποκρύφτηκε από τους συναδέλφους στην αρχή τςη χρονιάς αλλά αντίθετα μοιράστηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου σε συγκεντρώσεις Διευθυντών...
...ώστε να φτάσει έγκαιρα σε κάθε σχολική μονάδα και να ενημερωθούν οι συνάδελφοι.

Πείτε μας συνάδελφοι της Εκπαιδευτικής Συσπείρωσης εσείς πόσες τέτοιες ανακοινώσεις μοιράσατε δια ζώσης σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις που πήγατε;

2. Ο Πρόεδρος συγκάλεσε τρία (3) έκτακτα διοικητικά συμβούλια (Παρασκευή 10/9/10, Κυριακή 12/9/10, Πέμπτη 23/9/10) για να συζητηθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα των συναδέλφων μας και της εκπαίδευσης γενικότερα.

3. Μετά από αίτημα της ΠΑΣΚ προς τα μέλη του Δ.Σ. αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση μ το Διευθυντή τη Β’ Διεύθυνσης κ Παρασκευά Βεντήρη.

4. Μέλη της ΠΑΣΚ συνέταξαν το Υπόμνημα Διαμαρτυρίας προς το Διευθυντή Διεύθυνσης. Οι υπόλοιπες παρατάξεις... απλώς το συνυπέγραψαν και έτσι για πρώτη φορά ο Σύλλογος πήγε σε συνάντηση μα το Διευθυντή με γραπτό κείμενο.

5. Στη συνάντηση του Δ.Σ. με το Διευθυντή της Β’ Δ/νσης μέλος της ΔΑΚΕ στο Δ.Σ. προσήλθε με 1½ ώρα καθυστέρηση. Η έννοια του για τα προβλήματα του κλάδου εξαντλείται μόνο σε προσωπικές ανακοινώσεις.

6. Ενώ το βράδυ της Πέμπτης 29/8/2010 ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. για να εκτιμήσει τις απαντήσεις του Διευθυντή Διεύθυνσης και να βγάλει ανακοίνωση για την ενημέρωση των συναδέλφων, το ίδιο πρωί η Εκπαιδευτική Συσπείρωση εγκαλούσε με ανακοίνωσή της το Προεδρείο γιατί δεν είχε ενημερώσει τους συναδέλφους.

Ή δεν γνωρίζουν πως λειτουργούν δημοκρατικά τα όργανα ενός συλλόγου ή προσπαθούν λαϊκίστικα να κερδίσουν εντυπώσεις με ανήθικο τρόπο.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Πηγή:paskperikli

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Ψυχραιμία συνάδελφοι...

Οι χαλεποί καιροί που ζούμε απαιτούν ενότητα.
Ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αποφύγουμε τις μεγαλοστομίες, τα επίθετα και τις υπερβολές.

Για την αντιγραφή...
Το αργοπορημένο κατά δέκα λεπτά –και όχι κατά μιάμιση ώρα όπως λανθασμένα αναφέρετε - μέλος της ΔΑΚΕ , που ως αιρετός υποχρεούται να σας ενημερώνει με ανακοινώσεις-και αυτό κάνει- για τη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ.