Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας της 1-9-2010

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη,1 Σεπτεμβρίου 2010 το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας για να εισηγηθεί την τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στις κενές θέσεις που προέκυψαν από τις παραιτήσεις του καλοκαιριού.

Το συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη του τον αξιολογικό πίνακα επιλογής υποψηφίων Διευθυντών του 2007 , εισηγήθηκε για τις κενές θέσεις Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων τις τοποθετήσεις των παρακάτω συναδέλφων ως εξης:

5 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΒΕΛΛΗΣΑΡΙΟΣ

8 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

12 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

13 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

2 ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ: ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

2 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: ΜΠΑΚΟΥΡΤΖΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

4 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

2 ΠΕΥΚΗΣ: ΜΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: ΓΕΡΟΝΤΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

12 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΜΠΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

2 ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

7 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (Αναπληρωτής Διευθυντής)

Η εισήγηση του ΠΥΣΠΕ θα διαβιβαστεί , σύμφωνα με το νόμο, στον Περιφερειακό Διευθυντή Π.Ε & Δ.Ε Αττικής ο οποίος και θα εκδώσει τη σχετική απόφαση.

Στους νέους Διευθυντές και στις νέες Διευθύντριες εύχομαι καλή δύναμη, δημιουργική διάθεση και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

-----------

Και μια ... υποσημείωση.

Στην κριτική που δέχομαι τελευταία για τις αναρτήσεις που κάνω μετά από τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ απαντώ ευθέως:

Ο Αιρετός αποτελεί κατάκτηση αγώνων του κλάδου και όπως έλεγαν οι παλιότεροι δάσκαλοι είναι η φωνή, το μάτι και το αυτί του κάθε συναδέλφου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Οφείλει και πρέπει να προβάλει και να διεκδικεί το δίκαιο αίτημα του στο ΠΥΣΠΕ και να τον ενημερώνει άμεσα και υπεύθυνα για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Γραφείων.

Πιστός σε αυτή τη λογική και τηρώντας αταλάντευτα τους κανόνες δεοντολογίας αλλά και των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων θα συνεχίσω-όπως κάνω εδώ και ενάμισι χρόνο που έχω την τιμή να εκπροσωπώ τους συναδέλφους μου στο ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας- να σας ενημερώνω για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας .

Θεωρώ πολύ πιο υπεύθυνο άλλωστε να υπάρχει η δυνατότητα της έγκυρης και άμεσης ενημέρωσης όλων των συναδέλφων μέσω του διαδικτύου παρά να συντηρούνται φήμες , ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ή πελατειακά συστήματα εκδούλευσης μέσω τηλεφωνημάτων πριν ή μετά από κάθε Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την τοποθέτηση ενός Δ/ντή ή για την απόσπαση μιας συναδέλφου που στο κάτω κάτω της γραφής την δικαιούται.

Οι καιροί έχουν αλλάξει…

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο για όλους μας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση και ττον πολύτιμο χρόνο σου που διαθέτεις σχεδόν καθημερινά για την ανάρτηση ποικίλων θεμάτων που αφορούν τον κλάδο μας. Μ.Μ.