Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Δήλωση για το summERTime και ερώτηση για τον δημοτικό κινηματογράφο


Μια δήλωση και  μια ερώτηση υπέβαλα στη Δημοτική Αρχή κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής της Τρίτης 5/7/2015 

-Δήλωση για το Μουσικό Φεστιβάλ summERTime που οργανώνει η ΕΡΤ σε συνεργασία με το Δήμο μας
Επειδή το θέμα συζητήθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση κατά την οποία απουσίαζα στην Πάτρα, θέλω να δηλώσω ότι  παρά τις όποιες ενστάσεις μπορεί να έχει κανείς  για το κόστος με το οποίο επιβαρύνεται ο Δήμος μας  (κάποιες σκέψεις εδώ) ή για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν και τα κριτήρια επιλογής τους, το summERTime αποτελεί για την πόλη μας  σημαντικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού  και ... οφείλουμε όλοι να το στηρίξουμε με την προβολή του και την παρουσία μας.

-Ερώτηση για την έναρξη λειτουργίας του Θερινού Κινηματογράφου
Στην έναρξη του Μουσικό Φεστιβάλ της ΕΡΤ ο Δήμαρχος  στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι ο Θερινός Κινηματογράφος θα λειτουργήσει από τις  10 περίπου Ιουλίου στο Πάρκο "Σταύρος Κώτσης. (Η δήλωση του Δημάρχου εδώ από το  45)
Θα ήθελα να μας ενημερώσετε αν ισχύει η δήλωση του Δημάρχου και ο προγραμματισμός αυτός. Επειδή αρκετοί συνδημότες μας ρωτούν θα ήθελα επίσης  να μας ενημερώστε  πότε θα κυκλοφορήσει  το πρόγραμμα με τις ταινίες και τις μέρες/ώρες προβολών τους δεδομένου ότι σήμερα είναι Τρίτη 5 Ιουλίου και βρισκόμαστε πέντε μόλις ημέρες από την προβλεπόμενη έναρξη λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου.
(Λόγω δικαιολογημένης απουσίας του Δημάρχου μας, στην ερώτηση απάντησε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ ότι η Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει ώστε ο Κινηματογράφος να λειτουργήσει  εγκαίρως)

Δεν υπάρχουν σχόλια: