Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δεύτερη μέρα συνεντευξέων υποψηφίων Διευθυντών στη Δ/νση Π.Ε Β΄Αθήνας

Βρέθηκα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε Β΄Αθήνας για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ και συναντήθηκα με αρκετούς υποψήφιους διευθυντές που περίμεναν για τη συνέντευξη. Λογικό βρήκα το δημιουργικό τους άγχος, αφού θα το κουβαλάω και εγώ την επόμενη Τρίτη που έρχεται η σειρά μου.

Κατά τα λοιπά ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία. Οι υποψήφιοι παρουσιάζονται στο Συμβούλιο επιλέγουν ένα φάκελο με τη μελέτη περίπτωσης...

...αποσύρονται για λίγα λεπτά σε διπλανό γραφείο, «μελετούν » και στη συνέχεια,
ενώπιον του συμβουλίου, τοποθετούνται επί του θέματος και απαντούν σε τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Όλοι οι συνάδελφοι που έβγαιναν από το «interview» είχαν να πουν έναν καλό λόγο για το θετικό κλίμα που συνάντησαν, τον τρόπο που τους αντιμετώπισε το Συμβούλιο και την αξιοπρέπεια που ένιωσαν.

Με βάση την επικοινωνία που έχω και με άλλους υποψήφιους διευθυντές που πέρασαν τη συνέντευξη και ασχέτως του τελικού "προιόντος" -εδώ θα είμαστε για να το αξιολογήσουμε- οφείλω να πω ότι
στις δυο πρώτες μέρες των συνεντεύξεων, το ΠΥΣΠΕ ειδικής σύνθεσης της Β΄Αθήνας, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις... Μια επιτυχία που πιστώνεται σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου και καλό είναι να την αναγνωρίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: