Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Και από τη θάλασσα θα μπορούν να υποβάλουν δήλωση προτίμησης οι υποψήφιοι Δ/ντές στη Δ/νση Π.Ε Β΄Αθήνας

Με το που ολοκληρώνει τη συνέντευξη ο κάθε υποψήφιος Διευθυντής στο ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, παραλαμβάνει από τη Γραμματέα του Συμβουλίου κ. Λένα Μπάζα ένα έντυπο με το σύνολο των μετρήσιμων μορίων του και χρήσιμες πληροφορίες για τη συνέχεια της διαδικασίας...

...Σχετικά με τις δηλώσεις προτιμήσεων που θα κληθούν να καταθέσουν οι υποψήφιοι μετά την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων και την ανακοίνωση του Πίνακα Αξιολογικών Μορίων, στο έντυπο αναφέρονται τα εξής:

"… Οι υποψήφιοι θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν από μία(1) έως και όλες τις σχολικές μονάδες (127)

Προσοχή, θυμίζουμε ότι, δικαίωμα υποβολής προτίμησης προς τις ειδικές σχολικές μονάδες ( Ειδικό Κωφών και Βαρήκοων, 1 Ειδικό Αμαρουσίου, Ειδικό Ηρακλείου, και ΣΜΕΑ Ν. Ιωνίας) και προς τη Σχολική Μονάδα Διαπολιτισμικής Εκπ/σης Αλσούπολης, έχουν όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου 3848/2010, αρ.11,παρ.4,εδ.Γ,αα) και ββ) αντίστοιχα .

Οι δηλώσεις προτίμησης θα υποβάλλονται υποχρεωτικά ΚΑΙ με τους δυο παρακάτω τρόπους:

1) Με κατάθεση του συμπληρωμένου εντύπου δήλωσης προτίμησης από τον ίδιο τον υποψήφιο ή με τηλεομοιοτυπία (Fax: 210-6009644), προς τη γραμματέα του ΠΥΣΠΕ Ειδικής Σύνθεσης Β΄Αθήνας κ. Μπάζα Ελένη, Μεσογείων 448, Αγ. Παρασκευής, 3ος όροφος

2) Με αποστολή του ηλεκτρονικού έντυπου δήλωσης προτίμησης* στην ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δημιουργήσαμε, protimhseis@dipevath.gr

*Το ηλεκτρονικό έντυπο δήλωσης προτίμησης θα διατεθεί προσεχώς προς μεταφόρτωση, ως αρχείο excel, από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης, www.dipevath.gr στο ειδικό ένθεμα «Διαδικασία Επιλογής Σχ. Μονάδων», επιλέγοντας το σύνδεσμο « Έντυπα». Θα ανακοινωθούν σχετικά περαιτέρω οδηγίες"

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να παραμένουν στην Αθήνα όσοι από τους υποψήφιους διευθυντές σκέφτονται τη θάλασσα και τις διακοπές, αφού τους δίνεται η δυνατότητα από εκεί που θα βρίσκονται να υποβάλουν τη δήλωση προτίμησης αρκεί να έχουν πρόσβαση σε Fax και internet.

Παράλιο Άστρος Αρκαδίας. Ωραίος προορισμός... και κοντινός. Μόλις 170 χλμ απ΄ την Αθήνα. (Διαθέτει internet και fax)


Η σωστή θέση για τη συμπλήρωση της δήλωσης προτίμησης

5 σχόλια:

vivian είπε...

Αυτή την τελευταία θέση ελπίζω να έχουμε και όσοι είμαστε στη διάθεση και περιμένουμε την αίτηση για οργανική...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, η θέση στην ξαπλώστρα είναι ύπτια ή ελαφρώς ανασηκωμένη για να μπορείς να γράφεις;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Χαλαρά!!! Η ζωή είναι ωραία...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη,γιατί και με τους δύο τρόπους πρέπει να γίνει η υποβολή των σχολείων προτίμησης από τους υποψήφιους Δ/ντές;Προς αποφυγή κάποιου λάθους; (απορία)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Αν το ερμηνεύω σωστά , το fax για την πιστοποίηση της υπογραφής και το xls για την ηλεκτρονική καταχώρηση των επιλογών