Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Περί γυναικείας εμφάνισης αντιρρητικός

Σε προηγούμενη ανάρτηση γράφτηκαν και τα παρακάτω σχόλια

-Ανώνυμος είπε...
η ομοφυλοφιλία δε συνιστά ψυχοπαθολογική διαταραχή!!!μήπως να βάλουμε και όριο στους γάμους ή/και στα διαζύγια των "σωστών" εκπ/κών;;; 16/12/12 5:37 μ.μ.

-ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ είπε...
Η ομοφυλοφιλία όταν δεν εκδηλώνεται με ακραίες συμπεριφορές προφανώς και θα πρέπει να είναι αποδεκτή ...Αλλά όχι να φαίνεται και το στρινγκάκι βρε παιδί μου...

-16/12/12 8:59 μ.μ. Ανώνυμος είπε...
ενώ αν φαίνεται από γυναικείο κ*&ο δεν πειράζει;;;

Να σταθώ λίγο στο τελευταίο

Πρώτον
Εμείς  της σχολής  "μισοφωτίζουμε το θέμα ώστε να τροφοδοτεί επαρκώς τον  κόσμο των φαντασιώσεών μας " θεωρούμε τέτοιου είδους κορδονάκια   αντισεξουαλικά και ξενέρωτα...

Δεύτερον....

Σύμβολο σεξουαλικότητας ή καταπίεσης; Να την βρούμε και να την ρωτήσουμε...
Εμένα όμως  η γνώμη μου είναι ότι το  στρινγκ είναι  σύμβολο της υποταγής της γυναικείας σάρκας στο λάγνο, το αδηφάγο βλέμμα του άντρα. Σκληρό αλλά να ακουστεί, στη φαλοκρατική μας κοινωνία, εξασφαλίζει στη γυναίκα που το φοράει μια και μόνο μια  ξεχωριστή θέση.... αυτήν  της σπερματοδόχου!
 Οι φέρουσες στρινγκ,οι στρινγκοφορορούσες δηλαδή,  έχοντας υποστεί πλύση εγκεφάλου από μια κοινωνία κατανάλωσης έχουν πειστεί ότι αυτό τις καθιστά ελκυστικές και τους τονίζει τη θηλυκότητα. Δεν έχουν ελευθερία βούλησης αφού νομίζουν ότι θέλουν να φοράνε αυτό το σύμβολο καταπίεσης, ενώ στην πραγματικότητα τις ενοχλεί και δεν τους αρέσει. Μπορεί να είναι ικανές να παντρευτούν, να διδάξουν, να ψηφίσουν, να γίνουν, ας πούμε, γιατρίνες  ή δασκάλες,να αλλάξουν φύλο αλλά, φευ, δεν είναι ικανές να διαλέξουν το περιεχόμενο της ιματιοθήκης τους.

 Ευτυχώς όμως που εμείς ξέρουμε καλύτερα και κάνουμε προτάσεις για να τις προστατεύσουμε:

 Αν παίρνουμε στα σοβαρά την αρχή της ισότητας των δύο  φύλων, αυτήν την μεγάλη κατάκτηση της φιλελεύθερης σκέψης και του Δυτικού μας Πολιτισμού,  ένας δρόμος υπάρχει:


 Απαγόρευση του στρινγκ τώρα! 


Ωχ, αυτή η φωτογραφία μπήκε κατά λάθος. Τι δουλειά έχουν οι μπούργκες σε τέτοιου είδους αναρτήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: