Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ημερίδα Ειδικής Αγωγής στην Αγία Παρασκευή


Με ημερίδα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση που διοργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος της 17ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αττικής, Δρ. Παναγιώτης Γαλάνης έκλεισε για τη σχολική χρονιά ο κύκλος των επιμορφωτικών συναντήσεων με τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της Αγίας Παρασκευής.
Στην ημερίδα που έγινε σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, ο καθηγητής Μαθησιακών Δυσκολιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Γιώργος Παυλίδης, εισηγήθηκε για...

το σύνδρομο ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα), τη διάγνωση και την αντιμετώπισή του. Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα συμπεριφοράς στο σχολικό περιβάλλον και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γαλάνης και ο Διευθυντής Π.Ε Β΄Αθήνας κ. Πάρις Βεντήρης που παρακολούθησε την ημερίδα, ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία και ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι.
















Ο καθηγητής Γεώργιος Παυλίδης και ο Σχολικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γαλάνης


Ο καθηγητής Γεώργιος Παυλίδης, ο Σχολικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γαλάνης, η Διευθύντρια του 5ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής Χαρά Μπούτα και ο Διευθυντής του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής Γιάννης Λογοθέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: