Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών "Γ. Σεφέρης" για τη συνδρομή στο Σύλλογο

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Είναι γνωστό ότι στη Γενική μας Συνέλευση του Μαίου 2011, αποφασίσαμε να προτείνουμε στη Δ.Ο.Ε. τη μείωση της συνδρομής στα 20 ευρώ....

Αυτή η πρόταση κατατέθηκε στη Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. από πολλούς Συλλόγους. Αυτή η απόφαση ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από τη Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. Αλλά αποφάσισαν η συνδρομής μας να είναι 27 ευρώ για κάθε συνάδελφο, μόνο προς τη Δ.Ο.Ε. Εμείς αποφασίσαμε τη μείωση της συνδρομής από τα 45 ευρώ στα 30.
Δηλαδή 27 στη Δ.Ο.Ε. και μόνο 3 στο Σύλλογο. Το Μάιο, στη νέα Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. πρόκειται να επαναφέρουμε ( όπως και πολλοί άλλοι Σύλλογοι ) την πρόταση για παραπέρα μείωση της συνδρομής στα 20 συνολικά ( 10 στη ΔΟΕ και 10 στο Σύλλογο ). Αλλά μια τέτοια απόφαση δεν μπορούμε να την εφαρμόσουμε μονομερώς, αν δεν αποφασιστεί από τη Γ. Σ. της Δ.Ο.Ε.
H πρώτη δόση της συνδρομής ( 15 ευρώ ) μαζεύτηκε με επιτυχία. Συνεχίζοντας την προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το μάζεμα της συνδρομής επισημαίνουμε τα εξής :
1. Είναι δικαίωμα του κάθε συναδέλφου να μη θέλει να γίνει μέλος του συλλόγου. Η συνδρομή όμως είναι προϋπόθεση της συμμετοχής μας στις αρχαιρεσίες. Επομένως είναι υποχρεωτική η συνδρομή τουλάχιστον για όλους όσους ήδη πήραν μέρος στις εκλογές της 3/11/2011. Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που ψήφισαν στις εκλογές αυτές και δεν έχουν ακόμα πληρώσει τη συνρομή τους να το κάνουν. Δεν είναι σκόπιμο να δώσουμε στη δημοτιότητα τον σχετικό κατάλογο.
2. Από αυτή τη βδομάδα θα αρχίζουμε πάλι να μαζεύουμε και την υπόλοιπη συνδρομή. Τα μέλη του Δ.Σ. θα περνούν απ΄ τα σχολεία γι΄ αυτό το λόγο. Παρακαλούμε να τους διευκολύνετε.
3. Κυρίως πρέπει (όπως κάναμε και την πρώτη φορά) κάποιος συνάδελφος σε κάθε σχολείο να αναλάβει να μαζέψει τις συνδρομές απ΄ ό,σους συναδέλφους επιθυμούν να είναι μέλη του Σωματείου μας. Από όσους έχουν ήδη πληρώσει την πρώτη δόση, θα πάρει άλλα 15 ευρώ κι από όποιους θέλουν τώρα να πληρώσουν όλοκληρη τη συνδρομή θα πάρει 30 ευρώ.
4. Υπενθμίζουμε ότι οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου πληρώνουν 10 ευρώ συνολικά.
Η ύπαρξη και η δράση του Συλλόγου μας είναι στις μέρες μας απόλυτη κι αυταπόδεικτη ανάγκη. Κι η δράση του σωματείου μας έχει σαν απαραίτητη προϋπόθεση την οικονομική του αυτοδυναμία, που μπορεί να προέλθει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τις δικές μας συνδρομές.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΝΕΤΤΑΑΛΤΑΝΗ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΕΛΛΗ ΒΟΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: