Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Νίκη για την Αγία Παρασκευή - Δήμαρχος ο Γιάννης Σταθόπουλος

Γιάννης Λογοθέτης
Δάσκαλος- πρώην Διευθυντής 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Γιάννη Σταθόπουλο


Τηλ. 2106017682 -6945303572
mail:logothetis63@sch.gr
web:l
ogothetis63.blogspot.com


Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής

Αγαπητέ συμπολίτη μου

Η Αγία Παρασκευή μας ενώνει .

Μας ενώνει το σήμερα και το αύριο της πόλης μας.

Μιας όμορφης πόλης που ζούμε, αγαπάμε και χρόνια τώρα βλέπουμε να χάνει ευκαιρίες και να μας πληγώνει αφού τα προβλήματα που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας και που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, τη δημοτική συγκοινωνία, την εγκληματικότητα, το κυκλοφοριακό, τη στάθμευση, τους ποδηλατόδρομους, τα πεζοδρόμια, την έλλειψη χώρων πολιτισμού και άθλησης, την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης με τη μείωση των χρηματοδοτήσεων προς στις σχολικές επιτροπές κ.λ.π υποβαθμίζουν μέρα με τη μέρα την ποιότητα της ζωής μας και θίγουν τις ευκαιρίες των παιδιών μας.

Αναγκαία συνθήκη για την αντιμετώπιση των οξυμένων αυτών προβλημάτων είναι η ισχυρή συστράτευση και η δημιουργική σύνθεση. Αυτό ακριβώς εκφράζει η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» και ο υποψήφιος Δήμαρχός μας, ο γιατρός Γιάννης Σταθόπουλος.

Με τη σκέψη ότι στα σύνθετα προβλήματα της πόλης μας δεν χωράνε κόκκινες , γαλάζιες ή πράσινες πινελιές, πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, πετυχημένοι επαγγελματίες στις δουλειές τους, σπάζοντας κομματικά συρματοπλέγματα και ξεπερνώντας στερεότυπα, με επικεφαλής το Γιάννη Σταθόπουλο, συγκροτήσαμε μια ισχυρή ομάδα και σας κοιτάζουμε στα μάτια καταθέτοντας την πρότασή μας ελπίδα για το μέλλον της πόλης μας.

Συμμετέχοντας ενεργά σ΄ αυτή την προσπάθεια ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ζητώ την ψήφο σου…

Δε θα πω μεγάλα λόγια.

Με εχέγγυο το βιογραφικό μου - μπορείς να το διαβάσεις παρακάτω- αλλά και τη θητεία μου ως Διευθυντής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής στον Τσακό, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι με εργατικότητα, συνέπεια και σοβαρότητα, όπως κάνω 25 χρόνια στο δημόσιο σχολείο ως εκπαιδευτικός, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σου και να τιμήσω την ψήφο σου.

Με εκτίμηση

Γιάννης Λογοθέτης


Σύντομο βιογραφικό


Ο Γιάννης Λογοθέτης,
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι 47 χρονών. Γεννήθηκε το 1963 στο Καράτουλα Αρκαδίας και τα τελευταία 20 χρόνια ζει μόνιμα στο Κοντόπευκο, Αγίας Παρασκευής.

Σπουδές :
α. Μεταπτυχιακό Βιολογίας και Νέων Τεχνολογιών, Πανεπιστημίου Αθηνών
β. Πτυχίο Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Παντείου Πανεπιστημίου,
γ. Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος, Πανεπιστημίου Αθηνών
δ. Πτυχίο Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης

Αιρετός, εκλεγμένος από 3000 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Β΄ Αθήνας,
εκπροσωπεί τους συναδέλφους του στο πενταμελές Υπηρεσιακό τους Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ), με έδρα την Αγία Παρασκευή, για θέματα επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης, μεταθέσεων, αποσπάσεων και πειθαρχικών υποθέσεων.

Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Αγίας Παρασκευής,
μέλος Περιβαλλοντικών & Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης μας και μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής.

Ως Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής στον Τσακό, συνεργάστηκε με εκπαιδευτικούς , μαθητές , γονείς , συλλόγους, τοπική αυτοδιοίκηση και μη κυβερνητικές οργανώσεις για την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων Πολιτισμού, Οικολογίας, Αθλητισμού και Νέων Τεχνολογιών.

Είναι παντρεμένος με την Έφη Χαλούλου , δασκάλα του 11ου Δ. Σ Αγίας Παρασκευής (Χέλμειο) και έχει δύο κόρες : την 23χρονη δικηγόρο Δήμητρα, και την 18χρονη φοιτήτρια Λογοθεραπείας Λένα.

Τηλέφωνα επικοiνωνίας: 6945303572 & 2106017682
mail: logothetis63@sch.gr
site: logothetis63.blogspot.com