Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Χρονοδιάγραμμα τοποθετήσεων εκπαιδευτικών από το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

Αγαπητοί συνάδελφοι της Δ/νσης Π.Ε Β΄Αθήνας

Τις καλύτερες  ευχές  για τη νέα σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργική διάθεση και μια μικρή ενημέρωση για τις διαδικασίες υπηρεσιακών μεταβολών από το ΠΥΣΠΕ μας.

Ήδη από την Παρασκευή 1/9/2017  καλούνται οι εκπαιδευτικοί Γαλλικών, Γερμανικών και Πληροφορικής με αυτήν εδώ την ανακοίνωση να δηλώσουν σχολεία μέχρι τη Δευτέρα 4/9 ώρα 14:00.

Σήμερα Σάββατο 2/9/2017 το ΠΥΣΠΕ ανακοίνωσε  λειτουργικές υπεραριθμίες και λειτουργικά κενά Νηπιαγωγών και Δασκάλων και καλεί εδώ όσους επιθυμούν να χαρακτηριστούν υπεράριθμοι (από τα σχολεία που έχουν υπεραριθμίες φυσικά) να το δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα 4/9 το μεσημέρι στη Διεύθυνση. (Οι Αιρετοί διαφωνήσαμε με τα 129 λειτουργικά κενά δασκάλων  που ανακοινώθηκαν καθώς εκτιμούμε ότι οι ανάγκες των σχολείων μας για την πλήρη κάλυψη πρωινού προγράμματος, πρωινής ζώνης, σίτισης και ολοήμερου είναι 160 δάσκαλοι)  

Από Δευτέρα 4/9 -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που συμφωνήσαμε -θα αρχίσουν να τρέχουν και οι διαδικασίες με τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων, την ανακοίνωση κενών και τις δηλώσεις προτίμησης σχολείων για τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ ή ήρθαν με απόσπαση από άλλες Διευθύνσεις . Στόχος του Συμβουλίου είναι μέχρι την Πέμπτη να έχουν ολοκληρωθεί οι υπηρεσιακές μεταβολές και οι εκπαιδευτικοί να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία τους.


Συναδελφικά και πάντα στη διάθεση σας  
Γιάννης Λογοθέτης
αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας 
logothetis63@sch.gr
6945303572 

Δεν υπάρχουν σχόλια: