Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ενημέρωση των αιρετών ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας για τις δηλώσεις μεταθέσεων - οριστικών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ

Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι εκπαιδευτικοί της Δ/νσης Π.Ε Β΄Αθήνας, αναρτήθηκαν σήμερα 22/5/2017 στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε Β’ Αθήνας (http://dipe-v-ath.att.sch.gr/) τα οργανικά κενά και καλούνται οι συνάδελφοι: α. που μετατέθηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ, β. πού βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και γ. που επιθυμούν βελτίωση οργανικής θέσης να υποβάλλουν ηλεκτρονικά δήλωση με τις προτιμήσεις μέχρι την Κυριακή 28 Μάη, ώρα 22:00. 

 Ως αιρετοί μοιραζόμαστε μαζί σας κάποιες σκέψεις που θεωρούμε ότι θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους στις επιλογές τους:

 1. Η διαδικασία των τοποθετήσεων γίνεται αποκλειστικά και μόνο βάσει μορίων και είναι διαφανής και αδιάβλητη. 

2. Στον πίνακα κενών Γενικής Αγωγής ΠΕ70 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα κενά που περιλαμβάνονται να μην είναι λειτουργικά κενά, με συνέπεια οι συνάδελφοι-ισσες που θα τοποθετηθούν σ’ αυτά να βρεθούν λειτουργικά υπεράριθμοι και να μετακινηθούν τον Σεπτέμβριο.

 3. Οι αιτούντες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν οποιοδήποτε σχολείο επιθυμούν, ακόμα κι αν αυτό δεν περιλαμβάνεται στους πίνακες, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν κενά από μετακινήσεις συναδέλφων ή άλλως. Για το λόγο αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη ο Πίνακας Αιτούντων Βελτίωση Θέσης (μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ). Τα πιθανά κενά θα τα βρείτε στους σχετικούς πίνακες που βρίσκονται στην διεύθυνση http://dipe-v-ath.att.sch.gr/Apr2017/03/telikos_moriakos_veltiwsi_oristiki_topothetisi.pdf

4. Η σειρά του κάθε συναδέλφου στον πίνακα είναι διαφορετική σε κάθε δήμο, δεδομένου ότι η εντοπιότητα και η συνυπηρέτηση ισχύουν μόνο στον συγκεκριμένο Δήμο.

5. Οποιαδήποτε προσπάθεια υπολογισμού των μορίων που απαιτούνται για την κατάληψη μιας συγκεκριμένης οργανικής θέσης είναι απρόβλεπτη, δεδομένου ότι τα μόρια διαμορφώνονται κάθε φορά από την προσφορά και ζήτηση της συγκεκριμένης οργανικής.

 Οι Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας 
Βασίλης Βαρσόπουλος - Γιάννης Λογοθέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: