Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών στη Δ/νση Π.Ε Β΄Αθήνας

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη, 6 Ιουλίου το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας και χαρακτήρισε ονομαστικά τους υπεράριθμους δασκάλους στα σχολεία που συγχωνεύτηκαν, υποβιβάστηκαν ή καταργήθηκαν Τα ονόματα θα αναρτηθούν μέχρι αύριο στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.

Έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου* θα πρέπει όσοι δάσκαλοι κρίθηκαν υπεράριθμοι να καταθέσουν δήλωση οργανικής τοποθέτησης σε σχολεία που έχουν κενά . Με βάση το προγραμματισμό που έγινε, το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει εκ νέου το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουλίου* για την τοποθέτηση των υπεράριθμων δασκάλων και θα καλέσει τους δασκάλους γενικής και ειδικής αγωγής και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων (Αγγλικών, Φυσικής Αγωγής και Μουσικής) που είναι στη διάθεση ή ζητούν βελτίωση θέσης να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης.
( Επειδή πολλοί συνάδελφοι θα βρίσκονται σε διακοπές αποφασίστηκε να γίνουν δεκτές και οι δηλώσεις που θα σταλούν με Fax ή με mail )


Αν όλα εξελιχθούν ομαλά εκτιμώ ότι έως το τέλος Ιουλίου το ΠΥΣΠΕ θα ανακοινώσει τις μεταθέσεις Νηπιαγωγών, Δασκάλων και Ειδικοτήτων για να ανοίξει στη συνέχεια ο επόμενος κύκλος υπηρεσιακών μεταβολών με δηλώσεις προσωρινών τοποθετήσεων και αιτήσεις αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ.

*Υστερόγραφη διόρθωση: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: