Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

H ιστοσελίδα της Β΄Δ/νσης Π.Ε Αθήνας

Σε αντίθεση με το site της Περιφερειακής Δ/νσης Π.Ε & Δ.Ε Αττικής που μυρίζει «μπαγιατίλα», βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρηστική την ιστοσελίδα της Διεύθυνσής μας.

Με φρεσκάδα και συνεχή ανανέωση στη θεματολογία θεωρώ πως αποτελεί σημαντική πηγή ενημέρωσης για τους εκπαιδευτικούς της Β΄ Δ/νσης Π.Ε Αθήνας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ της 11ης Ιανουρίου 2011. Από την προηγούμενη μέρα είχε αναρτηθεί η πρόσκληση προς τα μέλη του ΠΥΣΠΕ με τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης και λίγες μόνον ώρες μετά τη λήξη της συνεδρίασης δημοσιοποιήθηκαν όλες οι αποφάσεις του Συμβουλίου.

Σήμερα διαβάζω ότι η ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα προβολής εκκαθαριστικού σημειώματος, με εισαγωγή του ΑΦΜ, για τους εκπαιδευτικούς που μισθοδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ. Ελπίζω το ίδιο να γίνει σύντομα με όλους τους εκπαιδευτικούς.

Και για να μη παρεξηγηθούν τα θετικά μου σχόλια, ξεκαθαρίζω…

Κατά καιρούς - ιδιαίτερα δε στην αρχή του σχολικού έτους- με σειρά αναρτήσεων και ενημερωτικών σημειωμάτων είχα επισημάνει καθυστερήσεις και λάθη της Διοίκησης και του Υπηρεσιακού μας Συμβουλίου . Αυτή άλλωστε είναι βασική υποχρέωση του αιρετού εκπρόσωπου των εκπαιδευτικών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω όταν αδικούνται συνάδελφοί ή θίγεται η αξιοπρέπειά τους.

Για να είμαι όμως δίκαιος και αξιόπιστος οφείλω όχι μόνο να καταγγέλλω αδικίες , αστοχίες και παραλείψεις αλλά και να αναδεικνύω τις όποιες θετικές πρωτοβουλίες της διοίκησης.

Αποδίδοντας λοιπόν «τα του καίσαρος τω καίσαρι» αποδίδω και τα εύσημα τόσο στο Δντή Εκπαίδευσης κ. Πάρι Βεντήρη όσο και στο προσωπικό της Δ/νσής μας για την καλή δουλειά τους στον τομέα της ηλεκτρονικής μας ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: