Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ (18-12-2009)

Συγχωρέστε μου το γραφειοκρατικό ύφος, αλλά πρόκειται για υπηρεσιακά ζητήματα και θα πρέπει να το ακολουθήσω...

Στη σημερινή συνεδρίαση το ΠΥΣΠΕ μας ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

1.Για την κενούμενη θέση Διευθυντή στο 16 Δ.Σ Νέας Ιωνίας, εισηγήθηκε την τοποθέτηση του συναδέλφου μας Γιώργου Κυριαζόπουλου (ΠΕ 70).
Για τη συγκεκριμένη εισήγηση το Συμβούλιο έλαβε υπόψη του τον αξιολογικό πίνακα επιλογής υποψηφίων Διευθυντών ο οποίος καταρτίστηκε και κυρώθηκε στις τελευταίες επιλογές στελεχών εκπαίδευσης, τον Νοέμβριο του 2007 και ο οποίος ισχύει για τέσσερα χρόνια ( μέχρι το καλοκαίρι του 2011).
Να σημειώσω ακόμα ότι η εισήγηση του ΠΥΣΠΕ διαβιβάζεται, ως ο νόμος ορίζει, στον Περιφερειακό Διευθυντή ο οποίος και εκδίδει τη σχετική απόφαση.

2. Από τις πέντε (5) αιτήσεις αναγνώρισης μεταπτυχιακών τίτλων ως προς την συνάφεια με το εκπαιδευτικό έργο και την καταβολή του αντίστοιχου επιδόματος (45 Ευρώ είναι τα μεικτά) το συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά για τους τέσσερις (4) συναδέλφους. Μια αίτηση απορρίφθηκε επειδή δεν πληρούσε τις νόμιμες προϋποθέσεις
Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι το συγκεκριμένο επίδομα καταβάλλεται αναδρομικά στους συναδέλφους, εφόσον αναγνωρίζεται η συνάφειά του μεταπτυχιακού, από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και όχι από την ημερομηνία αναγνώρισης από το ΠΥΣΠΕ.

3.Γνωμοδότησε θετικά στις αιτήσεις τεσσάρων (4) συναδέλφων για άσκηση ιδιωτικού έργου επ' αμοιβή.

4. Εισηγήθηκε θετικά στις αιτήσεις τριών(3) συναδέλφων για κατ' οίκον διδασκαλία.
Για την ενημέρωσή σας, αναφέρω ότι οι αιτήσεις των συναδέλφων μαζί με τη θετική εισήγηση του ΠΥΣΠΕ υποβάλλονται στο Υπουργείο το οποίο και εκδίδει τη σχετική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: